Πως να βγάλω κάποια έχτρα χρήματα από το ίντερνετ πολλές και χρήσιμες λύσεις.

Άπειρες επιλογές για να βγάλεις χρήματα! (BUXP)

Buxp (Είναι αξιόπιστο γιατί πληρώνει για πάνω από 6 χρόνια)

Εδώ βρίσκεται άλλο ένα αξιόπιστο site πληρώνει τα μέλη του για πάνω από 6 χρόνια ,οι πληρωμές είναι σταθερά στα $6,99 και ο χρόνος ανάληψης είναι άμεσος .


Στο Buxp οι χρήστες του πληρώνονται για να βλέπουμε διαφημίσεις ,video,να συμπληρώνουμε προσφορές και άλλα πολλά, μπορούμε να προτείνουμε απεριόριστους φίλους και γνωστούς από την πρώτη κιόλας μέρα , αν δυσκολεύεσαι  να βρεις referral το buxp σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις μόνιμα κάποια άτομα που γράφτηκαν χωρίς σύσταση.

Εδώ θέλω να δώσεις λίγο προσοχή στο κάτω μέρος με τις διαφημίσεις περιέχει μία διαφήμιση η οποία σου μηδενίζει το υπόλοιπο και αναστέλλεται ο λογαριασμός ονομάζεται anti-cheat link και γράφει ακριβώς αυτό(Do not visit this link) αυτή η διαφήμιση περιέχεται για λόγους ασφαλείας ,γιατί πολύ άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα προγράμματα για να κάνουν κλικ.(Μην επιχειρήσεις να δεις αυτή την διαφήμιση) . 

Για να γραφτείς θα πρέπει να έχεις υπομονή, αν την έχεις γράψου, θα αργήσεις πολύ για να βγάλεις αυτά τα $7,00, άλλα όταν τα βγάλεις θα μπορέσεις να τα επενδύσεις κάπου αλλού ή να τα δώσεις στο ίδιο το site για να αγοράσεις referral. 
<<Γράψου εδώ>>

Θέλεις να μάθεις περισσότερα ?
Δες αναλυτικά τον παρακάτω πίνακα !
Account
Per click
Ref click
Payout
Cashout time
Ads per day
Payment Processors
Standard
$0,005
$0,003
$6,99
INSTANT
15
Paypal,Payza
Premium
$0,01
$0,01
$6,99
INSTANT
50
Paying
Μήπως δεν με πιστεύεις ? 

Μπορείς να δεις τις δικές μου πληρωμές παρακάτω...
23/3/2014 (1 πληρωμή $7.40)
Επένδυσα:
   $0,00
Έχω βγάλει: 
$8,50
Έχω εισπράξει: 
$7,40